vrijdag 25 juli 2014

Blenkers


Je kent ze waarschijnlijk wel. Die heerlijke Blenkers van het hippe Nederlandse merk KipKep. Blenkers zijn dunne hydrofiele doeken die in een gezin niet mogen ontbreken. Ze zijn er in diverse formaten zoals de Blenker Baby, Blenker Kid en Blenker XL. Ook zijn er Blenker washandjes bij ons verkrijgbaar.



Waarvoor zijn deze Blenkers nou zou ideaal? Doordat ze gemaakt zijn van hydrofiel katoen zijn ze niet alleen heerlijk zacht, maar nemen ze ook nog eens vocht enorm goed op. Ze zijn snel drogend dus ideaal voor na een bad/douche, zwempartij, op het strand, als picknicklaken, als strandlaken en als heerlijk koel laken om onder te slapen.

De Blenkers zijn licht van gewicht dus ook ideaal deze zomer voor in de koffer. Het kleinste formaat, de Blenker Baby is tevens handig om onder het hoofdje van je kindje te leggen in bed, zo kun je wat langer wachten met het verschonen van het hoeslaken. Ook is de Blenker Baby ideaal om over het aankleedkussen te plaatsen.

In de Blenker Kid kan je kindje zich heerlijk hullen. De doek is zeer royaal en lekker zacht. Voor papa & mama is de Blenker XL ideaal en ook handig om te gebruiken als lekker groot strandlaken of in de tuin.



Deze week ontvang je bij aanschaf van een Blenker (maat naar keuze) een heerlijke Blenker washand cadeau! Geef bij je bestelling even aan in welke kleur je deze wenst te ontvangen. Deze actie loopt tot en met zondag 13 juli! www.iMama.nl

Liefs
iMama


Geen opmerkingen:

Een reactie posten