vrijdag 25 juli 2014

Opening iMama


De afgelopen maanden is het iMama team druk bezig geweest om de webwinkel compleet te restylen en te vullen met geweldige nieuwe producten voor baby's, peuters en mama's. iMama is hierdoor een paar maanden gesloten geweest maar we hebben enorm hard gewerkt om op zondag 25 mei met veel trots onze webwinkel te heropenen.

Wat kunnen jullie verwachten en wat is er nieuw in de shop? Onder andere...

De gehele MEYCO collectie. Een prachtig merk met kwaliteitsdekens voor zowel het wiegje als ledikant. Betaalbare dekens van (biologisch) katoen in geweldige hippe designs maar ook in mooie uni kleurtjes.





Dit voorjaar domineren de kleuren Menthol en Framboos de Meyco collectie. Onder andere de Dip Dye dekens zijn geweldig, enorm blij worden wij hier van! De dekens zijn superzacht en zijn enorm aaibaar, echt een genot om je baby'tje onder te laten slapen. Maar ook heerlijk op de bank, in de box, op de vloer of lekker in de tuin.



















Vanaf aanstaande zondag is de gehele Meyco collectie in onze webwinkel te shoppen. We zien je graag op www.iMama.nl en houd onze Facebookpagina in de gaten voor bijzonder leuke acties!

Liefs,
iMama



Geen opmerkingen:

Een reactie posten