vrijdag 25 juli 2014

Wooly Organic knuffels


Wooly Organic

Nieuw in ons assortiment zijn de prachtige knuffels van Wooly Organic. Tijd dus om jullie wat meer te vertellen over deze bijzondere kleine, zachte vriendjes!

De knuffels zijn Wooly Organic zijn helemaal vervaardigd van natuurlijke materialen. Het gebruikte katoen is 100% biologisch en gecertificeerd. Het katoen is niet behandeld met nare chemicalien en pesticiden en daardoor helemaal zuiver. De vulling van de Wooly Organic knuffels zijn gemaakt van maisvezels waardoor deze natuurlijk hypoallergeen is en anti-bacterieel.

Behalve het 100% natuurlijke aspect, zijn de mensen die Wooly Organic opgestart hebben ook nog eens heel sociaal. Zo werken er in het bedrijf mensen met handicaps die een baan aangeboden hebben gekregen die prima past bij de werkzaamheden die zij wél kunnen verrichten. Kortom, de knuffels van Wooly Organic zijn helemaal maatschappelijk verantwoord!

Hoe de knuffels er uit zien? Om verliefd op te worden! Kijk zelf maar eens:




De knuffels zijn ontworpen door de studenten van de Kunst Academie en hebben een tijdloos, vriendelijk en superzacht uiterlijk waardoor ieder kindje graag zo'n nieuw, zacht vriendje wil hebben.

De Wooly Organic knuffels zijn vanaf heden exclusief verkrijgbaar in onze webwinkel, www.iMama.nl . 

Liefs,
Elle
iMama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten